Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 05

Код продукту: 17141
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 3.40
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 05 - головна знахідка серед новинок нарощування нігтів. Цей гель-лак здатний дати нігтям неповторний, чарівний вигляд і перетворити будь-яку звичайну манікюрну процедуру в захоплюючий процес творчості.

Кольорова гамма гель-лаку Chameleon Cat eyes 10 мл, 05 включає в себе кілька відтінків зеленого та глибокого коричневого кольору, сріблясті, синюваті і зеленуваті переливи. Така палітра дозволить створити незвичайну манікюрну композицію, яка нікого не залишить байдужим.

Особливість гель-лаку Chameleon Cat eyes 10 мл, 05 полягає в тому, що він має ефект "котячих очей". Такий ефект досягається за рахунок спеціальних пігментів, які дозволяють створювати на нігтях зірки і сузір'я, які здатні сяяти в різних колірних відтінках залежно від ракурсу світла.

Гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 05 відрізняється високою стійкістю і довговічністю - манікюр з його використанням залишається ідеальним на протязі двох або навіть трьох тижнів. А процес нанесення гель-лаку досить простий і доступний навіть для початківців.

Таким чином, гель-лак Chameleon Cat eyes 10 мл, 05 - це найкращий вибір для тих, хто бажає додати своїй манікюрній композиції неповторний, чарівний вигляд і створити настоящий шедевр. Дозвольте собі поринути в світ незвичайних кольорів і креативності разом з гель-лаком Chameleon Cat eyes 10 мл, 05!