Гель лак Shiny 10 мл, 35

Код продукту: 17135
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 2.60
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Shiny 10 мл – ідеальне рішення для тих, хто хоче мати дуже стійкий та яскравий манікюр. Цей продукт допоможе зробити ваши нігті більш елегантними та додасть вашому образу шарму та краси.

Однією з переваг цього гель лаку є його стійкість. Для багатьох жінок, недостатня стійкість звичайної лакової покраски – це справжня проблема. Гель-лак не тільки збереже яскравість та глибокий колір, але й захистить нігтьову пластину від руйнування. Це дозволить вам насолоджуватися свіжим та красивим манікюром на тривалий період часу.

Гель-лак також дуже простий у застосуванні та швидкий у висиханні. Для того, щоб нанести гель лак на нігті, вам потрібно діяти відповідно до інструкції та складати покроково всі необхідні процедури. З досвідом, ви зможете наносити гель-лак без допомоги фахівців.

Гель-лак доступний за різною ціновою категорією. Залежно від вашого вибору, можна вибрати більш доступний варіант з півкільцевим пензлем або вибрати дорожчу опцію з плоским пензлем, що дозволяє рівномірно наносити гель-лак та краще контролювати процес.

Гель-лак Shiny 10 мл – це ідеальна річ для тих, хто хоче мати яскравий та стійкий манікюр. Не зволікайте, замовляйте його вже сьогодні та насолоджуйтесь своїм стильним та чарівним образом!