Гель лак Shiny 10 мл, 02

Код продукту: 17102
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 2.60
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Shiny 10 мл - це засіб, який знадобиться кожній дівчині, щоб доповнити свій образ. Він забезпечує ідеальний глянець та довговічність. Кожен може знайти свій улюблений відтінок серед пропонованих 02 насичених і виразних кольорів.

Основна перевага гель-лаку в тому, що він перетворює звичайний манікюр в ефектну і яскраву дизайнерську роботу. Будь-який візуальний ефект може бути досягнутий за допомогою лаку - від класичного монохромного покриття до складних візерунків та рельєфних форм.

Гель-лак Шайни 10 мл - це ідеальне рішення для будь-якого спеціального заходу, або ж просто для підвищення свого настрою та самопочуття. Він невимушено тримається на нігтях протягом 2-3 тижнів та додає зовнішній частині додаткового вигляду та забезпечує бездоганне покриття нігтів.

Важливо, що гель-лак легко наноситься та швидко застигає, що зекономить значну кількість часу та забезпечить відмінну фіксацію покриття на нігтях. Гель лак Shiny 10 мл є однією з кращих і найбільш прийнятних засобів для нарощування нігтів та нанесення візуального ефекту нарізних візерунків на ноготках. 

Отже, спробуйте гель-лак Shiny 10 мл і ви не залишитеся рівнодушним до його чарівного дієвого впливу на самопочуття власника, та на всплив енергії й позитивного ставлення до світу.