Гель лак Shiny 10 мл, 01

Код продукту: 17101
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 2.60
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Shiny 10 мл, 01 - ідеальне рішення для стильних дівчат, які люблять доглянуті нігті. Цей гель-лак дозволяє створити яскраві та оригінальні манікюри, стійкі до будь-яких випробувань.

Гель-лак Shiny 10 мл має високу концентрацію пігменту, що дозволяє наносити його в один шар без повторного покриття. Це дуже зручно та економно. Колір залишається на нігтях яскравим та стійким на тривалий період часу.

Гель-лак Shiny 10 мл легко наноситься та рівномірно розподіляється по всій поверхні нігтя. Безліч відтінків цього гель-лаку дозволяє підібрати кольори під будь-який настрій та одяг. Він додасть образу елегантності та благородства.

Гель-лак Shiny 10 мл має ще одну незаперечну перевагу - легко знімається. Ви можете змінити колір чи дизайн манікюру в будь-який момент, не пошкоджуючи структуру нігтів. Гель-лак забезпечує додатковий захист нігтьової пластини від дії зовнішніх факторів.

Отже, шукаючи ідеальний гель-лак для свого манікюру, зверніть увагу на Shiny 10 мл, 01. Це практичне та елегантне рішення для будь-якої сучасної жінки. Будьте у тренді, доглядайте за своїми нігтями з гель-лаком Shiny 10 мл.