Наклейки бите скло GND 11

Код продукту: 17063
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 14.00
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки бите скло GND 11 - це стильний та сучасний декор для нігтів, який зробить ваші руки ще більш привабливими та приверне погляди оточуючих. Ці наклейки зроблені з якісного матеріалу, який легко прикріплюється до нігтів та не псує їх структуру.

Завдяки своїй унікальності та оригінальності, наклейки бите скло GND 11 здатні привернути увагу до ваших нігтів. Вони дозволяють вам експериментувати зі своїм образом та використовувати ці наклейки в різних стилях та комбінаціях.

Застосування наклейок бите скло GND 11 на нігтях дуже просте: достатньо приклеїти їх на поверхню нігтя та нанести топ-покриття для довговічності та блиску. Ці наклейки доповнюють різні види манікюру, від класичного до екстравагантного.

Крім того, наклейки бите скло GND 11 можуть бути ідеальним подарунком для ваших друзів, родичів та співробітників. Вони підійдуть для будь-якого віку та стилю, і стануть гарним доповненням до будь-якого манікюру.

У загальному, наклейки бите скло GND 11 - це чудовий спосіб підкреслити вашу індивідуальність та стиль, та зробити ваш манікюр ще більш цікавим та привабливим. Ви можете придбати їх у спеціалізованих магазинах краси та онлайн магазинах, та насолоджуватися новим стильним образом.