Наклейки бите скло GND 3

Код продукту: 17055
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 14.00
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки бите скло GND 3 - це чудовий декор для нігтів, який підкреслить вашу індивідуальність та неповторність. Вони дуже популярні серед модниць та креативних людей, які не бояться експериментувати зі своїм образом.

Наклейки бите скло GND 3 мають оригінальний дизайн, який нагадує фрагменти розбитого скла на поверхні нігтів. Вони дуже детальні та реалістичні, що робить їх незамінним декором для стильних манікюрів.

Навіть якщо ви не є професійним манікюром, вам буде дуже легко наклеїти ці наклейки на ваші нігті. Вони легко приклеюються та можуть бути фіксовані лаком, що забезпечує довговічність декору.

Наклейки бите скло GND 3 є чудовим вибором для тих, хто хоче надати своїм нігтям додатковий оригінальний акцент. Вони підходять для різних заходів та включають також святкові дизайни. З ними ваш манікюр стане справжнім шедевром, який приверне увагу оточуючих та піднесе настрій.

Тому, якщо ви хочете зачарувати світ своїм стильним та унікальним манікюром, оберіть наклейки бите скло GND 3. Вони стануть відмінним доповненням до вашого образу та додадуть вам додаткової впевненості в собі!