Наклейка для нігтів Flower B066 yellow

Код продукту: 17024
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 15.50
Ширина 8.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка для нігтів Flower B066 yellow - стильний і модний декор для будь-якої дівчини. Яскраве жовте квіткове малюнок надасть вашим нігтям неповторний вигляд і привабливість. 

Ці наклейки виготовлені з якісної плівки, що гарантує швидку і легку нанесення на нігті. Вони досить гнучкі і дають змогу добре прилегти до поверхні нігтя. 

Використовувати Flower B066 yellow можна як на покритті звичайного лаку для нігтів, так і на гель-лаку. Нанесення наклейки максимально просте: потрібно вибрати потрібний розмір, відкріпити наклейку від основи і наклеїти на нігтьову пластину. Завдяки своїм компактним розмірам і квітковому дизайну, Flower B066 yellow ідеально підійде для різних випадків: якщо ви їдете на свято, на роботу або на зустріч з друзями. 

І, на жаль, дуже часто, коли не встигаємо заходити до салону краси, дуже важко доглядати за нігтями вдома. Завдяки Flower B066 yellow вам знадобиться всього кілька хвилин, щоб створити непідвладний погляду манікюр і виглядати доглянуто і елегантно. 

Отже, якщо ви шукаєте швидкий і легкий спосіб покращити свій манікюр, обов'язково спробуйте наклейки для нігтів Flower B066 yellow. Вони стануть чудовим доповненням до вашого образу і точно не залишать байдужою нікого навколо. Додайте квітковий акцент до свого манікюру і відчуйте себе по-справжньому всеприголомшливою.