Наклейки для нігтів 3D Nail Accessory OPQ H15

Код продукту: 17013
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 10.50
Ширина 7.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів стали невід’ємною частиною манікюру. Вони не тільки прикрашають нігті, а й допомагають зробити його більш оригінальним та стильним. Сьогодні ми хочемо розповісти про 3D наклейки для нігтів OPQ H15.

Ці наклейки виготовлені з якісного матеріалу, який дозволяє їм добре триматися на поверхні нігтя. Вони мають різноманітні форми та відтінки, що дозволяє вибирати найкращу комбінацію для вашого манікюру.

Найбільш популярними формами є квіти, зірочки, смужки та геометричні візерунки. А відтінки можуть бути як класичними - чорним, білим та червоним, так і яскравими - зеленим, рожевим, фіолетовим тощо. 

Нанести такі наклейки на нігті досить просто: спочатку необхідно нанести базовий лак, потім вибрати бажану форму та відтінок наклейки і нанести її на нігтьову пластину. Після фіксації наклейки на нігті за допомогою спеціального топ-клею, зверху можна нанести прозорий лак для забезпечення додаткової міцності.

3D наклейки OPQ H15 - це гарний спосіб прикрасити нігті та зробити свій манікюр більш цікавим та неординарним. Вони стануть гарним доповненням до будь-якого образу та дозволять вам виділятися з толпи. Спробуйте і дізнайтесь це на власному досвіді!