Металеві бульонки Global Fashion, срібло, всі розміри

Код продукту: 16967
Залишок на складі: немає в наявності
11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 16.00
Ширина 8.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Металеві бульонки Global Fashion - дивовижний і стильний декор для нігтів, який додасть унікальності і оригінальності вашому манікюру. Цей декор виконаний з металу і має чудовий сріблястий вигляд, що додасть вашим нігтям блиск і привабливість.

Завдяки різним розмірам, ви можете вибрати підходящу бульонку для будь-якого розміру нігтя. Великі бульонки виглядають дуже впливово і привертають до себе увагу, а маленькі можуть використовуватися як дрібні деталі для декорування.

Металеві бульонки Global Fashion - це прекрасний елемент для створення нігтьового дизайну в різних стилях і напрямках. Ви можете використовувати їх на будь-якому тлі - від класичного французького манікюру до яскравих та веселих кольорів.

Окрім того, бульонки Global Fashion не тільки красиві, але й міцні. Надійний метал забезпечує довговічність і надійність, що дозволяє їм зберігати свій первозданний вигляд протягом довгого часу.

Якщо ви бажаєте зробити ваш манікюр більш оригінальним та привабливим, металеві бульонки Global Fashion є найкращим вибором для вас. Ви можете придбати їх у будь-якому розмірі та кількості, щоб створити приголомшливий дизайн для своїх нігтів!