Декор для нігтів Global Fashion, набір 12 кольорів

Код продукту: 16956
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів Global Fashion - красиві та стильні набори, які дозволяють прикрасити нігті в будь-який спосіб за вашим бажанням. Один з наборів доступний у 12 яскравих та насичених кольорах, що дозволяє використовувати їх будь-яким чином, щоб створити вишуканий та оригінальний дизайн для вашого манікюру.

Набір декору Global Fashion включає в себе стрази, камені, декоративний пісок, глітер, блінг та металеві бусинки, з якими ви можете експериментувати та створювати нові, захоплюючі та ошатні моделі для своїх нігтів. Даний набір підходить для кожного типу нігтьового покриття, будь то гель-лак, акриловий покриття або звичайний лак.

За допомогою цього набору ви зможете створити різноманітний дизайн голівки нігтя, від класичних клітинок та пастельних кольорів до неординарних і незвичайних комбінацій візерунків та кольорів. Даний декор можна використовувати як для створення елегантної та стриманої моделі, так і для створення святкового та яскравого манікюру.

Набір декору Global Fashion - це чудовий вибір для тих, хто любить експериментувати зі своїм манікюром та створювати нові та незвичайні моделі. Він дозволить вам підкреслити вашу індивідуальність та смак, даючи можливість використовувати весь спектр кольорів та текстур. Тож, не гайте часу та прикрасьте свої нігти яскравим та стильним декором від Global Fashion!