Набір для стемпінгу, квадрат, рожева

Код продукту: 16920
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
15 купили

Кількість:

15 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 504
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 14.50
Висота 2.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір для стемпінгу "квадрат" у рожевій гамі - чудове рішення для створення вишуканого дизайну на нігтях. Він містить у собі всі необхідні інструменти для стемпінгу, який є дуже популярним серед красунь.

Стемпінг - це вид мистецтва на нігтях, який дозволяє нанести різні геометричні та різнобарвні малюнки на нігті швидко і легко. Цей набір стемпінгу містить кілька шаблонів з нерівними квадратами різних розмірів та форм, що допоможе створити грамотний та витончений дизайн на нігтях.

Також у наборі є спеціальна пластина-штамп для перенесення малюнку на нігті, а також скрапер для зняття надлишків фарби. Дані інструменти зроблені з міцних матеріалів та мають дуже гарний дизайн.

Окрім цього, в наборі є кілька флаконів з різними кольорами лаку для нігтів та засобу-фіксатора, що дозволяє зберігати дизайн на нігтях протягом тривалого часу. Кожен флакон містить 5 мл лаку, що досить для декількох цікавих та креативних дизайнів на нігтях.

Загалом, набір для стемпінгу "квадрат" у рожевій гамі - це чудовий вибір для тих, хто хоче створити оригінальний та витончений дизайн на своїх нігтях. Він містить усе необхідне для цього та дозволить вам дійти до нових висот у своїй красі.