Пилка баф для нігтів Global Fashion 120/120, coral

Код продукту: 16908
Залишок на складі: немає в наявності
5 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів стає все більш популярним серед жінок. Інструменти для цього процесу повинні бути не тільки ефективними, але й якісними та безпечними. Одним з найважливіших інструментів є баф, а саме пилка баф для нігтів Global Fashion 120/120 у кольорі coral.

Ця пилка баф відома своєю високою якістю та довговічністю. Вона складається з двох сторін з різною зернистістю, що дозволяє легко коригувати форму і структуру нігтів. Одна сторона має зернистість 120 і призначена для попередньої обробки нігтів. Інша сторона має зернистість 120 і використовується для фінальної обробки, щоб забезпечити гладку та блискучу поверхню.

Важливо зазначити, що ця пилка баф виготовлена з матеріалу, який не подразнює шкіру. Вона має кораловий колір, який дуже гармонійно виглядає на косметичному столику або в салоні краси.

Завдяки своїй високій якості та ефективності, пилка баф Global Fashion 120/120 coral заслуговує на популярність серед майстрів з нарощування нігтів. Якщо вам потрібна надійна та високоякісна пилка баф, то варто звернути увагу на цю модель. Вона допоможе досягнути ідеального результату у процесі нарощування нігтів.