Підставка для насадок Big, (48 фрез) light pink

Код продукту: 16872
Залишок на складі: немає в наявності
18 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 5.40
Висота 5.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Підставка для насадок Big (48 фрез) light pink - необхідний аксесуар для майстрів, які займаються нарощуванням нігтів. Вона дозволяє зручно зберігати насадки, інструменти і аксесуари для фрезера, не піддаючи їх негативному впливу зовнішнього середовища.

Підставка має круглий формат і складається з пластикового корпусу та спеціальних отворів для насадок. Зручність використання полягає в тому, що насадки, що використовуються, можна зберігати відокремлено від тих, які не використовуються. Отже, підставка дозволяє під час роботи з фрезером відразу знаходити потрібну насадку.

Підставка для насадок Big (48 фрез) light pink має світло-рожеву ​​колірну гаму і стильний дизайн, що дозволяє не тільки зберігати, але й прикрасити робочий стіл майстра краси.

Таким чином, підставка для насадок Big (48 фрез) light pink - це необхідний аксесуар для майстрів, які хочуть зберігати свої інструменти в порядку і створити додаткове зручне простір на робочому столі у салоні краси або студії з нарощування нігтів.