Органайзер Fashion для кистей, Колір золото

Код продукту: 16816
Залишок на складі: мало
15 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 13.00
Ширина 10.00
Висота 10.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Органайзер Fashion для кистей - незамінний інструмент для кожної красуні, яка піклується про своє здоров'я і красу нігтів. Цей аксесуар призначений для зберігання та організації кистей для манікюру. Виготовлений в стильному золотому кольорі, він відмінно підійде до будь-якого інтер'єру.

Зручний та практичний органайзер Fashion має кілька відділень, в яких з легкістю можна розмістити кожен розмір кистей, що дозволяє швидко знайти потрібну кисть під час манікюру. Крім того, такий органайзер допоможе зберегти чистоту на столі для манікюру, бо він займає мінімальний простір.

Якість матеріалу органайзера дозволяє використовувати його протягом довгого часу, не пошкоджуючи кисті. До того ж, за допомогою органайзера ви можете легко і швидко підтримувати свої кисті в належному стані, що дозволить досягти ідеального манікюру.

Отже, якщо ви шукаєте засіб для зберігання кистей та підтримки їх у належному стані, органайзер Fashion золотого кольору є чудовим вибором. Цей аксесуар забезпечить необхідний комфорт і практичність, що допоможе вам створити ідеальний манікюр в будь-який час.