Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 10*15 мм, #120 yellow

Код продукту: 16794
Залишок на складі: багато
47 ₴
1,10 €
1,19 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 17
Розміри
Довжина 10.50
Ширина 8.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір колпачків (3 шт) та резинова насадка розміром 10 * 15 мм з номером 120 жовтого кольору є незамінними інструментами для професійної манікюру та педикюру. Вони використовуються для різних етапів процедури нарощення нігтів та допомагають досягти ідеального результату.

Кожен колпачок має свій розмір та призначення. Так, найтонші колпачки використовуються для обробки бічної поверхні нігтя, більші розміри потрібні для оформлення великих нігтів на ногах або для корекції форми нігтів. Насадка ж з номером 120 використовується для обробки поверхні нігтів перед розпиленням пилу і допомагає зняти легкий шар гель-лаку або акрилу.

Резинова насадка має спеціальний вигин, що дозволяє досягати складних зон, таких як кути та бугорки. Вона м'яка та еластична, що допомагає уникнути пошкодження поверхні нігтів. Розмір 10 * 15 мм показує, що насадка добре підходить для зручної роботи з різноманітними розмірами нігтів.

Набір колпачків та резинова насадка є незамінними інструментами для майстрів, які працюють з нарощуванням нігтів. Вони є високоякісними та довговічними, тому ви можете бути впевнені в їх якості та ефективності.