Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 13*19 мм, #80 lilac

Код продукту: 16787
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір колпачків (3 шт) та резинова насадка з розміром 13*19 мм та абразивним напиленням #80 у фіолетовому кольорі - це важлива частина процесу нарощування нігтів. Ці насадки призначені для використання з фрезером, що допоможе роботі майстра зробити її більш ефективною та швидкою.

Ковпачки виготовлені з якісного абразивного матеріалу, що забезпечує швидке та точне виконання роботи. Вони легко монтуватимуться на фрезерний інструмент і забезпечать безпечну фіксацію для надійного виконання різних процедур нарощування нігтів.

Насадка з розміром 13*19 мм та абразивним напиленням #80 lilac сконструйована, щоб виконувати різні функції, такі як знімання нарощених нігтів, обробка щільної шкірки та формування нігтя під будь-яку форму.

Зважаючи на важливість ретельної обробки ногтів, при нарощуванні, наявність цього набору колпачків та резинових насадок - це добре зроблене інвестування для швидкої та ефективної роботи майстра. Тому, якщо ви професійний майстер з нарощування нігтів або просто починаєте свій шлях у цій галузі, рекомендуємо згадати про ці насадки під час придбання обладнання та інструментів для роботи.