Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 13*19 мм, #80 green

Код продукту: 16786
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір колпачків та резинова насадка - незамінний інструмент у процесі нарощування нігтів. Ці насадки для фрезера призначені для шліфування та коригування форми нігтів. 

Техніка нарощування нігтів є дуже вимогливою, тому кожен майстер знає, що без якісного інструменту зробити процес нарощування нігтів не можливо. Один з найважливіших елементів в наборі для нарощування нігтів - це насадки для фрезера. 

Зазначений набір колпачків складається з трьох штук. Вони створені зі спеціального матеріалу, який дозволяє легко змінювати колпачки для фрезера, не втрачаючи при цьому часу та енергії. 

Резинова насадка, яка йде у комплекті, має розмір 13*19 мм та маркування #80 green. Цей розмір дозволяє ефективно шліфувати та коригувати форму нігтів. Маркування #80 green означає грубість насадки - чим менше це значення, тим дрібніша зернистість насадки. 

Використовуючи набір колпачків та резинову насадку, майстер не тільки зберігає свій час та енергію, а й забезпечує якість своєї роботи. У такий спосіб нарощування нігтів стає ще більш професійним та якісним. 

Тож, якщо ви займаєтеся нарощуванням нігтів, обов'язково додайте до свого інструментарію набір колпачків та резинову насадку з розміром 13*19 мм та маркуванням #80 green. І відчуйте на собі, як ваша робота стає ще професійнішою та якіснішою.