Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 13*19 мм, #120 yellow

Код продукту: 16785
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір колпачків (3 шт) та резинова насадка #120 yellow розміром 13*19 мм - необхідні інструменти для професійного нарощування нігтів. Ці насадки призначені для роботи з фрезером, який використовується для зняття старої лакової покриття, загострення кутів і моделювання форми нігтів.

Ковпачки абразиву, входящі до складу набору, мають різний ступінь грубості, що дозволяє використовувати їх для різних етапів нарощування. Наприклад, колпачок з найменшою грубістю можна використати для початкової обробки нігтя, а найбільш грубий - для швидкого зняття великої кількості матеріалу.

Резинова насадка, розміром 13*19 мм і зернистістю #120 yellow, призначена для моделювання форми нігтів. Вона м'яка та гнучка, тому дозволяє легко коригувати форму нігтів, не пошкоджуючи при цьому природну пластину.

Загалом, набір колпачків та резинова насадка - це незамінні інструменти для кожного майстра манікюру та педикюру. Вони дозволяють швидко та якісно виконувати роботу, що зекономить час та зробить нарощування нігтів більш комфортним.