• лампа уф/лед SUNX (54W)
  • аппарат для маникюра и педикюра 25000 об/мин Lina
  • шариковый стерилизатор

Набор лампа 54W, фрезер, стерилизатор, супер цена

Код продукту: 16466
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Опис
  • лампа уф/лед SUNX (54W)
  • аппарат для маникюра и педикюра 25000 об/мин Lina
  • шариковый стерилизатор
Характеристика
Характеристика
Перегляди 37
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Модна й красива манікюр – це в першу чергу про доглянуті нігті. І якщо вам потрібна високоякісна основа для створення бездоганного манікюру – неодмінно звертайте увагу на наші подарункові набори.

Один з таких наборів – набір «Лампа 54W, фрезер, стерилізатор». Він містить у собі все необхідне для створення красивої і ефектної манікюру вдома або в професійному салоні.

Лампа потужністю 54 вати дозволить швидко і якісно засушувати гель-лак, більше не приходиться витрачати багато часу на висихання кожного шару окремо. Фрезер з набору простий у використанні і допоможе вам зробити якісний манікюр та педикюр з максимальною точністю і комфортом. Стерилізатор може стати в нагоді при діагностиці і тяганині інструментів. Завдяки йому ви можете завжди бути впевнені в стерильності інструментів, що використовуються вамі або вашим майстром.

І все це за супер ціною! Набір «Лампа 54W, фрезер, стерилізатор» – ідеальне рішення для тих, хто прагне доглядати за своїми нігтями максимально якісно і ефективно. Замовляйте зараз і насолоджуйтеся чудовим результатом від свого манікюру!