• лампа для ногтей SUN 1 (48W)
  • аппарат для маникюра и педикюра 35000 об/мин ZS-217 (цвет в ассортименте)
  • вытяжка для маникюра, маленькая (цвет в ассортименте)

Набор лампа, фрезер, вытяжка, супер цена

Код продукту: 16465
Залишок на складі: немає в наявності
6 купили
Опис
  • лампа для ногтей SUN 1 (48W)
  • аппарат для маникюра и педикюра 35000 об/мин ZS-217 (цвет в ассортименте)
  • вытяжка для маникюра, маленькая (цвет в ассортименте)
Характеристика
Характеристика
Перегляди 64
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів завжди було популярним видом косметичних процедур. Зараз же на ринку краси з'явилася можливість купити набір для самостійного нарощування нігтів. Одним з таких наборів є лампа, фрезер, витяжка, в якій зібрано всі необхідні інструменти для створення ідеальної манікюру.

Перші, що варто звернути увагу на набір, це лампа для сушки гель-лаку. Завдяки лампі нігті зможуть висохнути, що дозволить сьогодні прикрасити них з різними дизайнами. У наборі можна знайти і фрезер, який дозволить швидко та легко виправити деякі дефекти на нігтях, зробити їх більш рівними та згладити поверхню.

Якщо вам важко зберігати своє помешкання в порядку через створені залишки, то ви не зможете утримати в своєму арсеналі інструмент з витяжкою. Цей інструмент відмінно працює і допомагає утримувати робоче місце чистим.

Також настійно рекомендуємо звернути увагу на ціну. У наборі можна знайти десятки інструментів, але деякі з них можуть бути дуже дорогими. Тому, щоб зекономити свій бюджет, набравши в собі корисний та практичний інструментарій за супер ціну - це найкращий варіант.

Узагальнюючи, якщо ви любите робити манікюр самі, то набір з лампою, фрезером та витяжкою - дійсно незамінний для вас. Він допоможе зробити процес нарощування нігтів більш простим та приємним. Завдяки супер ціні на актуальні прилади, кожен може дозволити собі нарощувати власні нігтьові покриття.