Плоская овальная кисть для геля Global Fashion #6

Код продукту: 16438
Залишок на складі: немає в наявності
149 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 3.50
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Плоска овальна кисть для геля Global Fashion #6 - це інструмент, який потрібен кожній майстрині манікюру для нарощування нігтів. Ця кисть відрізняється від інших своєю формою, яка дозволяє зручно і точно наносити гель на нігтьову пластину.

Кисть має плоску форму, що дозволяє розподіляти гель рівномірно та зробити нігті однаковими. Для виконання роботи з кистю потрібен досвід та вміння, тому її купують професійні майстри манікюру.

Матеріалом для виготовлення кисті слугує ворс такої форми, що забезпечує зручне зберігання гелю та його рівномірне нанесення.

Якщо ви професійно займаєтеся манікюром, то Global Fashion #6 стане незамінним інструментом для ваших робіт. Кисть зручна та якісна, що забезпечує тривалий термін експлуатації.

Отже, плоска овальна кисть для геля Global Fashion #6 - це надійний інструмент, який допоможе вам виконувати професійний манікюр і при цьому отримувати високоякісні результати. Продукт вартуватиме витрачених коштів і зробить процес нарощування нігтів більш зручним та ефективним.