Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 37

Код продукту: 16415
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Номер кольору 37
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Nude від Global Fashion - це неперевершений вибір для тих, хто любить натуральний та стриманий манікюр. Цей гель лак має приємну бежево-рослинний відтінок, що допоможе створити дуже елегантний та витончений образ.

Global Fashion - це відомий бренд в області нігтьового сервісу, який завжди пропонує найякіснішу продукцію. Гель лаки Global Fashion мають надзвичайно міцну формулу, що дозволяє зберігати насичений колір протягом тривалого часу. Таким чином, манікюр залишатиметься бездоганним і тривалий час радуватиме свою власницю.

Особливу увагу слід звернути на унікальну формулу гель лаку Nude. Його гладка, кремова текстура робить нанесення гель лаку простим та швидким, не залишаючи «плям» та нерівностей. Крім того, цей гель лак надає нігтям потрібний блиск, який можна збільшити за допомогою топ-покриття.

Нарощування нігтів з гель лаком Nude 15 мл виглядають дуже ефектно та стильно. Цей відтінок чудово підходить для будь-якого випадку та одягу. При цьому, допускається декілька варіантів, коли гель лак Nude можна поєднувати з іншими кольорами або елементами дизайну.

Усі, хто хоче мати доглянутий та стильний манікюр, мають спробувати гель лак Nude від Global Fashion. Ви впевнені, що цей відтінок додасть вам впевненості, привабливості та стилю.