Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 34

Код продукту: 16412
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 5
Номер кольору 34
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Nude 15 мл від Global Fashion 34 - це один із найбільш популярних відтінків серед любителів манікюру. Цей ніжний, але дуже стильний відтінок може стати ідеальним доповненням до будь-якого образу, незалежно від того, де ви будете.

Гель-лак - це нова формула лаку, що дозволяє дівчатам зберігати свіжий манікюр протягом двох тижнів. Він не стирається і не лущиться, і при цьому виглядає дуже натурально. Краще за класичні лаки, гель-лаки не треба наносити кілька шарів, що дозволяє зберігати натуральний вигляд нігтьової пластини.

Гель-лак Nude 15 мл від Global Fashion 34 - це прекрасний вибір для дівчат, які люблять натуральний манікюр. Він може бути застосований як основний тон на всі нігті, так і як додатковий акцент на окремих пальцях.

Наносити гель-лаки краще на здорові нігті, що не мають чіпкості або розтріскування. Якщо ви стикаєтесь з проблемами нігтьової пластини, краще звернутися до професійних майстрів, які зможуть вам допомогти.

Гель-лак Nude 15 мл від Global Fashion 34 - це прекрасний тон, який може підійти для будь-якого випадку і настрою. Він дозволить вам створити елегантний і ніжний образ, незалежно від вашого стилю і настрою. Обирайте якість та гарний вигляд з Global Fashion 34.