Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 26

Код продукту: 16404
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 6
Номер кольору 26
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Гель-лак Nude від Global Fashion 15 мл - це один з найпопулярніших варіантів для створення нігтьового дизайну. Цей лак вирізняється своєю ніжною і природною кольоровою гамою, яка підходить для будь-якого випадку. 

Крім того, лак має дуже гарною текстурою, що дозволяє рівномірно наносити його на поверхню нігтів. Незалежно від того, чи працюєте ви з професійним майстером, чи самостійно робите манікюр вдома, гель-лак Nude буде чудовим вибором.

Гель-лаки у великій мірі виправдали очікування своїх споживачів. Вони дозволяють створювати яскраве, виразне та оригінальне манікюр. Завдяки гель-лакам, нігті можуть бути блискучими та довговічними. Гьель-лаки ще й захищають нігтьову пластину від руйнування та стають допоміжним засобом в освоєнні мистецтва манікюру.

Гель-лак Global Fashion Nude також має великий запас аплікації - він дозволяє витримати 2-3 тижні на вашій нігтьовій пластині, а далі легко і без додаткових зусиль знімати гель-лак з нігтів . Ви можете бути впевнені в тому, що з цим лаком ваш манікюр буде бездоганним та приверне до себе увагу оточуючих.

На завершення, бажаємо удачі у створенні прекрасного нігтьового дизайну зі знаменитим гель-лаком Nude від Global Fashion!