Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 19

Код продукту: 16397
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Номер кольору 19
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Nude від бренда Global Fashion - ідеальний засіб для створення стильного і бездоганного манікюру. Представлений у компактній пляшечці об'ємом 15 мл, цей продукт має нюдовий відтінок, що дозволяє досягти природного ефекту на нігтях.

Гель-лак Nude вирізняється високою якістю і довговічністю, забезпечуючи збереження ідеального манікюру протягом декількох тижнів. Завдяки легкому нанесенню і швидкому висиханню під УФ-лампою, він дає змогу заощадити час і досягти високого результату.

Популярність і успіх цього продукту серед жінок по всьому світу свідчить про його затребуваність. Гель-лак Nude підходить для будь-якого типу нігтів, що робить його універсальним і багатофункціональним.

Символом розкоші та моди стане ваш манікюр з використанням гель-лаку Nude від Global Fashion. Будучи в тренді, цей продукт дасть вам змогу створити стильний і модний образ, що відповідає останнім тенденціям. Важливо відзначити, що гель-лак Nude не містить шкідливих хімічних елементів і не викликає алергічних реакцій, що робить його безпечним для використання.