Аппарат для маникюра и педикюра зеркальный, DM-202 NAIL POLISHER, 65W, 35000 об/мин, GOLD

Код продукту: 16207
Залишок на складі: немає в наявності
1 250 ₴
29,08 €
31,33 $
11 купили
11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 739
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Апарат для манікюру та педикюру DM-202 NAIL POLISHER - це професійний інструмент для нарощування та догляду нігтів. Він оснащений зеркальним покриттям, що надає йому елегантний вигляд та дозволяє працювати в якості декору для салону краси.

Апарат має потужність 65 Вт та можливість регулювання швидкості обертання до 35000 об/хв, що дозволяє зручно та швидко виконувати різноманітні процедури на нігтях. Найважливішим з них є нарощування та формування нігтів, робота з кутикулою та вивід того чи іншого дефекту нігтів.

Апарат DM-202 NAIL POLISHER є чудовим вибором для професіоналів, а також для тих, хто хоче робити процедури просто вдома. Його висока якість та довговічність гарантується виробником та дозволяє користуватися інструментом абсолютно безпечно та з комфортом.

Завдяки зеркальному виконанню, апарат DM-202 NAIL POLISHER привертає до себе увагу та дозволяє виконувати процедури зі смаком та елегантністю. Він є невід'ємною частиною процедур з догляду та нарощування нігтів, а його використання дозволяє забезпечити швидкий та якісний результат.

Усім, хто прагне професійного догляду за своїми нігтями та мріє про ідеальний манікюр та педикюр, рекомендується придбати апарат DM-202 NAIL POLISHER. Він стане надійним помічником із нарощування, формування та догляду нігтів, а його естетичний вигляд додасть вашому салону краси додаткову елегантність та стильність.