Фольга для декора, поталь - Бронза, 1 шт

Код продукту: 16048
Залишок на складі: немає в наявності
23 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 10
Розміри
Довжина 2.80
Ширина 2.80
Висота 1.40
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга для декору – універсальний інструмент для створення оригінальних та ефектних манікюрів. Вона може бути використана як для нарощування нігтів, так і для декорування натуральних.

Фольга, яка іде в комплекті з поталом в кольорі бронзи, додасть вашому манікюру видовження та витонченості, а також створить ефект металіку.

Створити дизайн з використанням фольги дуже просто: потрібно нанести базове покриття, дочекатися його повного висихання, а потім нанести лак для того, щоб фольга могла добре приклеїтися до нігтя. Потім нанести краплю клею для фольги, дочекатися, коли він стане максимально прозорим і наліпити фольгу на нігтьову пластину. Потім видалити залишки фольги за допомогою пилочки для нігтів.

Головне правило декорування фольгою – не перебірати з кількістю візерунків, оберігати лак від забруднень і пильно дотримуватися техніки нанесення, тоді дизайн вийде ідеальним!

Отже, якщо ви хочете створити стильний та оригінальний манікюр – фольга в кольорі бронзи буде незамінним помічником в цьому. Вона не тільки додасть вашій красі чарівної ефектності, а й підкреслить ваш неповторний стиль!