Алмазная насадка для кутикулы, пламя, синяя насечка 257-021B

Код продукту: 16010
Залишок на складі: немає в наявності
144 ₴
3,33 €
3,65 $
76 купили
76 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 903
Розміри
Довжина 1.80
Ширина 1.80
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Алмазна насадка для кутикули, пламя та синій кусачок 257-021B - це найновіші технології у світі нарощування нігтів. Насадки для фрезера можуть використовуватися як для професійного, так і для домашнього використання.

Алмазна насадка для кутикули є унікальним інструментом, який зберігає кінчики пальців в бездоганному стані. Цей інструмент ефективно видаляє мертву шкіру від пальців, не травмуючи при цьому нігтьову пластину.

Пламя - це новітня технологія зняття гель-лаку. Це чудовий інструмент для всех, хто хоче зняти гель-лак без пошкодження нігтьової пластини. Надійна і якісна насадка забезпечує ефективне і безпечне видалення гель-лаку.

Синій кусачок 257-021B є незамінним інструментом для видалення ''мегафона'' та інших перешкод, які можуть виникнути під час нарощування нігтів. Цей кусачок має гострий лезо, що дозволяє легко різати та обрізати нігтьову пластину.

Таким чином, алмазна насадка для кутикули, пламя та синій кусачок 257-021B є незамінними інструментами у світі нарощування нігтів. Насадки для фрезера дозволяють зручно та ефективно доглядати за нігтьовою пластиною, забезпечуючи їй бездоганний вигляд.