наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " пінгвіненя "

Код продукту: 15922
Артикул: 3324
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
10 купили

Кількість:

10 купили
Опис

наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3324
Перегляди 1401
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Один із найкращих способів прикрасити свої нігті на новорічний період - наклейка новорічна "пінгвіненя". Ці маленькі водні наклейки стануть чудовим доповненням до вашого зображення та додадуть йому святкової атмосфери.

Наклейки "пінгвіненя" - це м'які, приємні до дотику стікери з маленькими картинками пінгвінів. Вони стануть чудовою прикрасою для нігтів будь-якого віку та стилю. Такі наклейки дуже легко наносяться на нігтьову пластину та забезпечують довготривалу стійкість при носінні.

Щоб застосувати новорічну наклейку "пінгвіненя", потрібно спочатку добре підготувати нігтьову пластину. Для цього очистіть нігті від лаку та жирних слідів, обріжте їх та відполіруйте. Далі ви можете наносити лаки або навіть гель-лак, який ще більш забезпечить довготривалість наклейок.

Після того, як лак або гель-лак засохне, наклейте стікери на ваші нігті. Зробити це дуже просто - відкиньте плівку з наклейки та прикріпіть її до нігтьової пластини. Переконайтеся, що наклейка добре прилягає до нігтя та що на неї немає заломів або зморшок.

Закріпіть наклейку лаком зверху, щоб забезпечити її стійкість та довготривалість. І ось ваші нігті готові до новорічної вечірки! Наклейка "пінгвіненя" стане чудовою прикрасою та зробить ваш образ наповненим святковою атмосферою.

Отже, якщо ви хочете додати до свого святкового образу ще більше новорічного настрою, обов'язково спробуйте використати новорічну наклейку "пінгвіненя" для нігтів. Це зробить ваші нігті незабутніми та залишить у вас приємні спогади про новорічні свята.