наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " святкові келихи "

Код продукту: 15916
Артикул: 2204
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
19 купили

Кількість:

19 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 2204
Перегляди 1370
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка новорічна "святкові келихи" - це чудовий спосіб додати святкового настрою до своїх нігтів. Така наклейка надає можливість зробити свій манікюр оригінальним та неповторним.

Наклейки для нігтів є дуже популярним елементом декорування нігтів. Вони дозволяють створити дуже різноманітні малюнки на нігтях без особливих зусиль. Наклейки на нігті можна купити у будь-якому косметичному магазині або в інтернет-магазині.

Наклейка новорічна "святкові келихи" є однією з найдошкульніших та найбільш популярних наклейок для нігтів в період новорічних свят. Ця наклейка має дуже яскравий та насичений дизайн. На ній зображена святкова складка з келихами, наповненими бульбашками шампанського.

Наклейка новорічна "святкові келихи" може бути використана як основний елемент декорування нігтів або як доповнення до іншого малюнку. Вона легко наклеюється на нігті та дуже довго зберігається на них. Така наклейка може бути використана не тільки для створення новорічного манікюру, а й для декорування нігтів на будь-який інший святковий захід.

Усім, хто любить створювати оригінальні манікюри, радимо спробувати використати новорічну наклейку "святкові келихи". Вона надасть вашому манікюру особливого шарму та святковості.Рекомендуємо щоб з моменту установки наклейки на нігті були обережні і не торкнулися їх води протягом 1-2 годин. Для більш тривалого збереження наклейки, пропонуємо покрити її лаком.

Отже, якщо ви хочете створити оригінальний та святковий манікюр, зверніть увагу на новорічну наклейку "святкові келихи". Вона стане чудовим доповненням до вашого святкового образу та надасть вам особливого шарму та елегантності.