Слайдер-дизайн, переводные наклейки 2935

Код продукту: 15869
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У сучасному світі важко уявити модний образ без оригінального манікюру. Індустрія краси не стоїть на місці, але востаннє кілька років особливу популярність здобули переводні наклейки та слайдер-дизайн.

Переводні наклейки стали відмінним варіантом для тих, хто хоче зробити яскравий та стильний манікюр без пересування до салону краси. Їх можна легко застосувати самостійно вдома. Для цього слід накласти наклейки на нігті та добре простиснути, щоб вони не злітали. Потім потрібно видати запал та досвітлювати нігті відповідним лаком для фіксації. Якщо ви хочете додати більше деталей, то варто спробувати слайдер-дизайн.

Слайдер-дизайн - це спеціальні наклейки, що вони пропускають крізь себе кольори та малюнки. Таким чином, ви можете легко декорувати нігті найрізноманітнішими способами. Але як правильно використовувати ці наклейки? Щоб зробити дизайн, вам потрібно підготувати нігті, наклеїти на них прозору наклейку та обрізати шматки по розміру нігтів. Потім зніміть папірну захисну плівку та накладіть наклейку на нігтьову пластину, пригладьте її щоб не було заломів.

Слайдер-дизайн та переводні наклейки дозволяють створити оригінальний манікюр за лічені хвилини. Ці прикраси на нігтях можна знайти в магазинах краси та на сайтах з пошуком інтернет-магазинів, що спеціалізуються на товарах для манікюру. Не бійтеся експериментувати, адже нігті - це візитна картка кожної жінки, тому зробіть їх красивими та неповторними!