Слайдер-дизайн, переводные наклейки 3151

Код продукту: 15860
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Сучасний світ диктує нові тенденції у моді та макіяжі і нігтьовий сервіс тут не є виключенням. Інтернет-магазини повні різноманітних пропозицій із нарощування нігтів, декорації та прикрас для них. Одним з таких елементів є переводні наклейки на нігті, які не втрачають свою популярність серед красунь. Нагадаємо, для чого їх використовують, які особливості матеріалів та де можна придбати 3151 слайдер-дизайн.

Основний призначення переводних наклейок

Майстри манікюру знають декілька варіантів, як за допомогою переводних наклейок трансформувати нігті. Вони надають можливість оригіналізувати манікюр, заощаджуючи тривалий час на його створення. Основний варіант використання – нанесення переводних наклейок на тлівід кольору лака. Таким чином манікюр набуває стильного дизайну. 

Для того, щоб підібрати стильну тематику нігтьового дизайну, наші майстри запропонували 3151 наклейки на різні тематики: флора, фауна, геометричні фігури, тату, ікона та інше. Кожна тематика має свої особливості і підходить до різного колору і стилю нігтів. 

Особливість матеріалу

Переводні наклейки мають свої особливості матеріалу, який їх складає. Основу складає переносна плівка, на яку плівкою накладається рисунок дизайну. На конверті їх зазвичай прикіплюють із спеціального паперу. 

Завдяки тому, що переводні наклейки стали науковим відкриттям, їх легко вкладати на поверхню нігтів методом термоперенесення. Після того, як наклейки змащуються спеціальним лаком, вони стають стійкими і живучими.

Отже, тепер стає зрозуміло, чому на вітрині модних магазинів і интернет-магазинів загальна к-сть наклейок постійно росте, і більшість красунь, які мають українську мову в своєму арсеналі, надихались на зроблені манікюри на базі 3151 наклейок, які є прекрасним рішенням дизайну нігтів.
 
Залишається тільки порадити вибрати найменш надточливий варіант, і потім насолоджуватися зробленим мастером манікюру з переводними наклейками на нігтях, у котрі вражає її авторським дизайном, та насолоджуватися власною красою.