Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-321

Код продукту: 15448
Залишок на складі: немає в наявності
25 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Milliart Nails - відомий бренд, який спеціалізується на нарощуванні нігтів, декоруванні і наклеюванні різноманітних елементів. Серед різноманіття продукції, що випускається компанією, особливої популярності набули фольговані слайдери MN-FL-321.

Ці унікальні наклейки допоможуть створити неповторний дизайн нігтів в домашніх умовах. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів та відрізняються своєю довговічністю та стійкістю до будь-яких умов. Кожен слайдер має власний оригінальний дизайн та красивий візерунок, який підкреслить індивідуальність своєї власниці.

Застосування фольгованих слайдерів MN-FL-321 дуже просте. Для їх наклеювання на нігті необхідно зробити на поверхні нігтя необхідну підготовку: відполірувати, нанести базовий лак або гель-лак. Потім легко наклеїти слайдер на нігтьову пластину та зафіксувати його спеціальним клеєм.

Фольговані слайдери MN-FL-321 стануть чудовим придбанням для будь-якої дівчини, яка любить догляд за собою та хоче створити яскравий та неповторний образ. Вони дозволять оригінально вбрати свої нігті та здивувати оточуючих.

Замовлення фольгованих слайдерів MN-FL-321 від Milliart Nails можливе на офіційному сайті компанії. Ви отримаєте якісний та надійний продукт, який допоможе створити неповторний та ексклюзивний дизайн для своїх нігтів.