Milliart Nails 2D слайдеры MN-315

Код продукту: 15433
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Мілліарт Нейлс є одним з провідних виробників аксесуарів для догляду за нігтями. Нововведенням у їхньому асортименті стали двовимірні слайдери MN-315. 

Ці слайдери виготовляються з якісного матеріалу, що забезпечує довговічність їх експлуатації. Вони легко наклеюються на нігті і не зношуються під дією води, косметики чи інших зовнішніх факторів. 

MN-315 - це чудовий вибір для тих, хто хоче створити унікальний дизайн своїх нігтів. Ці слайдери мають яскраві, сучасні та модні візерунки, які стануть прекрасним доповненням до будь-якого образу. 

Крім того, MN-315 допомагає значно зекономити час при догляді за нігтями. Процес нанесення слайдерів на нігті є швидким та простим. Для цього достатньо наклеїти слайдер на нігтьову пластину, порізати за формою і полірувати, щоб закріпити. 

Таким чином, двовимірні слайдери MN-315 від Мілліарт Нейлс - це чудовий вибір для тих, хто хоче зробити свої нігті по-справжньому красивими та неповторними, при цьому економлячи час та зусилля. Не зволікайте та придбайте улюблений візерунок вже сьогодні!