Milliart Nails 2D слайдеры MN-343

Код продукту: 15423
Залишок на складі: немає в наявності
10 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Milliart Nails 2D слайдеры MN-343 - це новітній тренд у світі нарощування нігтів та декору для них. Ці невеликі водні наклейки виготовляються відомою компанією Milliart Nails та мають унікальний дизайн, що дозволяє зробити ваші нігті більш яскравими та оригінальними.

MN-343 відрізняється від інших подібних продуктів завдяки своєму неймовірному дизайну, який складається з різних геометричних фігур та цікавих комбінацій кольорів. Наклейки дуже прості у застосуванні та надійно фіксуються на поверхні нігтів. Вони є найкращим вибором для тих, хто хоче створити привабливий та оригінальний образ без великих зусиль.

Також важливо відзначити, що MN-343 виготовляється з високоякісних матеріалів, які не шкодять нігтьовій пластині та довговічні в експлуатації. Один набір містить понад п'ятдесят наклейок різних розмірів, що дозволяє створювати різноманітні образи та експериментувати зі стилем.

Milliart Nails 2D слайдеры MN-343 - це ідеальний вибір для тих, хто любить дбати про свій образ та хоче виглядати оригінально та стильно. Наклейки підійдуть для роботи як з натуральними, так і зі штучними нігтями, тож вони стануть незамінним помічником у створенні професійного манікюру та педикюру. Ви можете купити ці наклейки на офіційному сайті компанії Milliart Nails та насолоджуватися своїм новим оригінальним образом.