Декор для нігтів, перекладна фольга (3 смужки) #3

Код продукту: 15184
Залишок на складі: багато
8 ₴
0,19 €
0,20 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1293
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів – це необхідний елемент в гардеробі кожної сучасної жінки, яка прагне бути завжди на висоті. Сьогодні давайте зупинимося на одному з видів декору для нігтів – перекладній фользі.

Перекладна фольга – це тонкий, гнучкий матеріал, що використовується для декорування нігтів. Вона має різноманітні кольори та орнаменти, тому ви можете обрати той варіант, який найбільше вам подобається.

Перекладну фольгу дуже легко використовувати. Спочатку потрібно підготувати нігті до процедури нанесення декору: вийняти запилений шар лаку та нанести базовий лак, на який буде клеїтися фольга.

Потім відріжте кілька шматочків фольги та аккуратно наложіть їх на нігтьову пластину, згладьте їх пальцями.

Для закріплення фольги на нігті перекладну сторону накладіть на фольгу, потім зніміть ці захисні плівки з фольги. Залишившуюся частину фольги аккуратно наклейте на нігтьову пластину та знову затримайте за плівкою приклеювання. Якщо все зробили правильно, то фольга буде добре приклеєна до нігтя.

Перекладна фольга може використовуватися як самостійний декор, так і у поєднанні з іншими прикрасами. Щоб отримати ефектне та стильне оформлення нігтів, вам необхідно тільки вибрати свій варіант фольги та розкрити свою фантазію у будь-якому дизайні.

Тож, зробіть свої нігті чарівними та неповторними з перекладною фольгою. Впевнені, ви справді будете відчувати себе справжньою королевою з таким декором на нігтях!