Декор для нігтів, слюда 02, 6 кольорів

Код продукту: 15148
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,52 €
1,63 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 783
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів – це одна з найпопулярніших процедур для нейл-дизайну. Сьогодні на ринку представлено безліч різноманітних аксесуарів та матеріалів для декорування нігтів. Одним з таких матеріалів є слюда 02, доступна в 6 кольорах.

Слюда 02 – це вид декору, який надає нігтям витончений та стильний вигляд. Вона має різнокольорову текстуру, що гарно виглядає як на світлому, так і на темному лаку. Більше того, при розумному використанні, слюда 02 здатна зробити найпростіший манікюр незабутнім.

Що стосується самого процесу нанесення слюди на нігті, то все дуже просто. Спочатку, необхідно підготувати нігтьову пластину та нанести базовий лак. Потім, ножицями ріжець взявши потрібний кусочок слюди за допомогою пензлика переносимо її на нігть. Закрійте ніготь декілька секунд. Це дозволить слюді "взлітнути". Обережно змийте зайву слюду з щіточки та додайте кілька крапель топ-класу.

Слюда 02 доступна в 6 кольорах: золотиста, фіолетова, синя, зелена, рожева та біла. Широкий вибір кольорів дозволяє вибрати найбільш підходящий тон під ваш настрій, одяг або подію. 

Наносячи слюду на нігті, варто пам'ятати, що це декор, який необхідно наносити в обмеженій кількості. Якщо робити декор занадто багато, то ризикуєте перетворити манікюр на нестаттєвий. Тому, насолоджуйтеся декором слюди 02, але не забувайте про міру та гармонію.