Набір ковпачків (3 шт) і гумова насадка, розмір 16*25 мм, #100 red

Код продукту: 15155
Залишок на складі: немає в наявності
57 ₴
1,34 €
1,44 $
5 купили
5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1242
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів є досить популярним видом професійного манікюру, який дозволяє швидко та ефективно створити красивий та доглянутий вигляд нігтів. Одним з важливих етапів нарощування є обробка і формування нігтевої пластини за допомогою фрезера.

Для ефективної роботи з фрезером необхідно мати належний набір насадок, які допоможуть виконувати різноманітні завдання. Одним з найпопулярніших аксесуарів є набір ковпачків, який складається з трьох штук.

Кожен ковпачок має своє призначення: білий ковпачок використовується для полірування та придання блиску нігтям; зелений - для шліфування та формування нігтевої пластини; жовтий - для обробки біків та кутиків нігтів.

Окрім ковпачків, в набір входить гумова насадка розміром 16*25 мм з абразивом #100 red. Вона дозволяє ефективно знімати гель-лак, зайві шари гелю чи акрилу, а також шліфувати нігті перед нарощуванням.

Насадки для фрезера допомагають економити час та зусилля при процедурі нарощування нігтів, а правильний вибір таких аксесуарів - гарантія якісної роботи та задоволення клієнтів. Набір ковпачків та гумова насадка - це незамінні аксесуари для кожного кваліфікованого майстра манікюру.