Догляд за нігтями Nail Hardener Florres 16 мл #11 Green

Код продукту: 15188
Залишок на складі: немає в наявності
18 ₴
0,42 €
0,45 $
5 купили
5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1262
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Нарощування нігтів, Масло, Догляд за нігтями - ці аспекти є дуже важливими для красивих і доглянутих рук. Часто нігтьова пластина стає слабкою і ламкою, що може викликати незручності і біль при контакті з поверхнею. На щастя, з'являються засоби, які допомагають покращити стан нігтів, одним з таких є Нail Нardener Florres 16 мл #11 Green.

Засіб Nail Hardener Florres має формулу, яка зміцнює нігтьову пластину, запобігає її руйнуванню та пошкодженням. Компоненти засобу забезпечують високу якість догляду за нігтьовою пластиною. Крім того, він здатний утримувати воду в нігтях, що допомагає зберігати їх здоровими і зволоженими.

Єдиним засадом для проведення процедури догляду є правильне застосування. У першу чергу, необхідно налити невелику кількість засобу на кінчиків пальців і рівномірно розмазати його під нігті. Потім слід зачекати деякий час, щоб засіб добре вбирався і опанував нігтеву пластину. Цей процес триватиме до 5-6 хвилин. Після цього нігті рекомендується обробити рідкісним маслом, щоб зберегти їх від пошкоджень і ламкості.

Найкращим способом досягнення гарного результату є регулярна процедура застосування Nail Hardener Florres #11 Green. Зазвичай, результат можна помітити вже після перших днів користування. Проте, щоб досягнути максимального ефекту, варто, проводити процедуру догляду не рідше, ніж один раз на тиждень, інакше призначені корисні складові можуть втрачати свою ефективність.

Отже, догляд за нігтями - це не менш важливий процес, ніж догляд за шкірою та волоссям. Якщо він проводиться правильно та засобами, які рекомендує фахівець, то можна бути впевненим, що нігті будуть здоровими та гарними на протязі тривалого часу. Отже, спробуйте зіграти на безпечності та красі Ваших нігтів, скориставшись засобом Nail Hardener Florres 16 мл #11 Green.