Втирка для нігтів Thousands Foil #19

Код продукту: 15144
Залишок на складі: немає в наявності
39 ₴
0,90 €
0,97 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1294
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка для нігтів Thousands Foil #19: як користуватися та чого очікувати

Втирки для нігтів - це один з найбільш популярних декоративних елементів, який допомагає створити оригінальний і стильний дизайн нігтів. Сьогодні ми поговоримо про втирку для нігтів Thousands Foil #19 та про те, як її користуватися для отримання найкращого результату.

Втирка для нігтів Thousands Foil #19 - це пудра з благородним мерехтінням, яка наноситься на гель-лак або звичайний лак для нігтів, тим самим створюючи вражаючий металевий ефект. Втирка має велику кількість дрібних часточок, що утворюють ефект "тисячі фольг", який розташовується на поверхні нігтя.

Перш ніж почати використовувати втирку Thousands Foil #19, потрібно підготувати нігті. Спочатку треба виконати класичний манікюр, а потім - нанести базове покриття, що забезпечить рівномірне нанесення втирки. Після того, як базовий покриття висохне, нанесіть кольорове покриття на нігтьову пластину.

Далі потрібно взяти невелику кількість втирки, нанести її на поверхню нігтя, та рівномірно розподілити за допомогою спонжа або пензля. Рекомендується наносити втирку легкими рухами в одному напрямку. Якщо ефект не виходить настільки насиченим, на поверхню можна нанести другий шар втирки. 

Після того, як втирка висохне, треба нанести топ коверт для захисту дизайну та для того, щоб негайно зафіксувати на місці мерехтіння втирки. Після цього нігтьова пластина отримує вразливість до забруднення і пошкоджень. Тому манікюр з втиркою варто носити не дуже довго - кілька днів - і зволожувати гілки нігтів маслами.

В цілому, втирка для нігтів Thousands Foil #19 - це чудовий інструмент для того, щоб зробити дизайн нігтів оригінальним і шиковним. Акцентуючи увагу на поверхні нігтя, вона дозволяє створити неповторний ефект без клею або стікера.  Тож, оберіть свій улюблений колір лаку та скористайтеся втиркою Thousands Foil #19 та отримуйте свої компліменти!