Втирка для нігтів Thousands Foil #16

Код продукту: 15141
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,65 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1268
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Втирки для нігтів зараз є одним із найбільш популярних способів декорування манікюру, і це зрозуміло, адже вони додають неймовірного блиску та оригінальності вашим нігтям. Один з найкращих варіантів втирок для нігтів – це Thousands Foil #16.

Thousands Foil #16 – це втирка для нігтів, яка має сріблястий кольоровий відтінок та містить тисячі мікроскопічних прапорів, які допомагають створити прекрасний діамантовий блиск на вашому манікюрі. Втирка розташована на прозорій наклейці, яка легко приклеюється на нігтьову пластину. Застосування Thousands Foil #16 дуже просте: ви наносите на свій нігть базовий лак, потім приклеюєте втирку та далі наносите топ-лак для забезпечення блиску та довговічності манікюру.

Такий декор додає оригінальності та незабутнього стилю вашому образу. Він ідеально підійде для вечірнього варіанту манікюру, особливо якщо ви хочете прикрасити свої нігті до святкового заходу або для особливого випадку. За допомогою Thousands Foil #16 ви зможете створити неймовірний ефект «DIY», який буде вражати своєю оригінальністю та елегантністю.

Насолоджуйтеся своїм ідеальним манікюром з Thousands Foil #16 та додайте блиску своїм нігтям.