Декор для нігтів Mei Jia Er

Код продукту: 15123
Залишок на складі: багато
10 ₴
0,23 €
0,25 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1519
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Манікюр – це не просто процедура догляду за нігтями, але й можливість підкреслити свій індивідуальний стиль та здивувати оточуючих оригінальним декором. Особливою увагою користуються нігті з дизайном Mei Jia Er.

Марка Mei Jia Er з'явилася на ринку 2012 року і за короткий час завоювала популярність в Україні та за її межами. Асортимент Mei Jia Er включає в себе як класичний декор для нігтів (камені Swarovski, різноманітні стрази і бісер), так і ексклюзивні наклейки з різними малюнками – від абстрактного мистецтва до класичних фресок і зображень природи.

Але якщо вам подобається тонке мистецтво, Mei Jia Er може запропонувати свої послуги і тут. Провідні майстри Mei Jia Er можуть створити для вас неймовірні малюнки, які вражають своєю точністю і якістю. Вони використовують для цього не тільки фарби, але й мерехтливі глітери, помадкові масті, гель та пудру для свіжості.

Відчуйте себе королевою у світі манікюру з Mei Jia Er! І не забудьте – наші руки є нашим візитною карткою. Вони повинні бути доглянуті та дивувати всіх своїм оригінальним дизайном, який ми зможемо з легкістю створити з Mei Jia Er.