Декор для нігтів Yi Kou, форми мікс

Код продукту: 15070
Залишок на складі: багато
46 ₴
1,07 €
1,15 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1233
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нігтьовий декор давно став не просто частиною нашої грумерської роботи, а справжньою формою мистецтва. Якщо раніше ми знайомилися з кількома варіантами оформлення нігтів, то сьогодні в асортименті є безліч різних рішень. Один з яскравих представників декору для нігтів - бренд Yi Kou, який займається виробництвом стильних та яскравих каменів для міксування.

Завдяки Yi Kou ви можете додати своїм нігтям більше живості та яскравих кольорів. У колекції бренду є всі види каменів та стразів, які можна уявити - від найбільш малих і ненав'язливих до великих та яскравих. Кожен декор - від малюнків з геометричними фігурами до блінг залишиться на вашому нігтьові надовго. Якщо ви любите будь-яку форму міксування, то Yi Kou пропонує камені для всіх смаків. 

Також, відмінною рисою декору від Yi Kou є широкий вибір форм. Крім звичайних каменів, в колекції містяться камені незвичної форми, які можна використовувати для створення своїх неповторних ідей. Помішані спільно, вони надають нігтям незвичайний образ. Креативне зосередження та фокус на деталях - найголовніші риси грумерства, які Yi Kou зміг підписати на своїх продуктах.

У кінці кінців, кожен грумер зможе знайти себе за допомогою палітри виробника. Він володіє всіма можливими формами та кольорами, щоб забезпечити максимальне розмаїття. Якщо ви хочете додати яскравості та оригінальності своїм нігтям, то зверніть увагу на декор Yi Kou та його форми для міксування. Ваші клієнти будуть в захваті від вашого творчого бачення та неймовірного кінцевого результату.