Набір кристалів Yi Kou, форма овал, 12 кольорів

Код продукту: 15068
Залишок на складі: немає в наявності
60 ₴
1,40 €
1,51 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1224
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Якщо ви любите блиск і мерехтіння на своїх нігтях, то набір кристалів Yi Kou – це саме те, що вам потрібно. Цей набір складається з 12 кольорів світлого, свіжого і модного сваровського каміння, яке можна використовувати як для нарощування нігтів, так і для декорування готових манікюрів.

Кристали Yi Kou – відмінний вибір для створення ніжних і елегантних дизайнів. Ці кристали мають форму овалу і виготовлені з якісного скла, додатково обробленого для того, щоб вони більш міцні і стійкі. Кожен кристал має стразову поверхню, яка мерехтить і блищить на сонячному світлі та під індивідуальним освітленням.

Крім того, кристали Yi Kou є дуже простими у використанні. Вони легко прикріплюються до нігтьової поверхні з використанням клею або спеціального гелю для фіксації, який можна придбати окремо. В результаті ви можете створити дуже ефектні дизайни з використанням кристалів різних розмірів та кольорів, що привернуть увагу всіх навколо вас.

Отже, якщо ви бажаєте вражати своїх друзів і близьких стильним та яскравим манікюром, оберіть набір кристалів Yi Kou. Він стане відмінним доповненням вашої косметичної колекції і дозволить вам створити дизайни, які підкреслять вашу індивідуальність і неповторність.