Наклейка для нігтів, Malachite Малахітова Малахітова

Код продукту: 15055
Залишок на складі: багато
14,40 ₴
0,33 €
0,36 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1273
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів - це невід'ємна частина модного аксесуару для стильних дівчат. З допомогою наклейок для нігтів можна зробити дизайн-нігтів на високому рівні, не витрачаючи багато часу і коштів на відвідування салону краси.

Malachite - одна з найпопулярніших марок наклейок для нігтів на сьогоднішній день. Цей бренд відомий своїми надійними та якісними наклейками, які легко наносяться на нігтьову пластину та довго тримаються без будь-яких дефектів.

Особливість Malachite наклейок для нігтів в тому, що вони мають різноманітні кольори та дизайни, що дозволяє зробити неймовірний ефект на нігтях. Одним з найбільш ефектного дизайну є Малахітова наклейка. Вона має насичений зелений колір, який надає нігтям неповторний вигляд.

Здійснити нанесення Малахітової наклейки дуже просто: необхідно вибрати правильний розмір, зняти захисний шар та нанести на нігтьову пластину. Після цього, Малахітова наклейка залишається на місці протягом тривалого часу, не зійдеться і не пошкодиться.

Крім того, Малахітова наклейка виготовлена з безпечних матеріалів, не містить шкідливих речовин для нігтьової пластини, тому може використовуватися навіть для дівчат з чутливою шкірою. 

Загалом, Малахітова наклейка для нігтів - це незамінний елемент дизайну-нігтів, який додасть оригінальності та стилю вашому образу. Оберіть Malachite, та створіть неймовірні образи самостійно!