Наклейка для нігтів, Purple Насичений фіолетовий

Код продукту: 15051
Залишок на складі: багато
14,40 ₴
0,33 €
0,37 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1239
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів – ідеальний спосіб додати оригінальності та краси манікюру. Сьогодні ми б хотіли розповісти про нашу новинку – декоративні наклейки Purple, які додають насичений фіолетовий колір на нігті.

Ці наклейки виготовлені з високоякісного матеріалу, який легко пристосовується до форми нігтів та має довговічність. Purple – це красиві полоски з насиченим фіолетовим кольором, який оригінально доповнить будь-який манікюр.

Нігті, прикрашені наклейками Purple, стають не тільки яскравішими, але й набувають загадкового та жіночного вигляду. В цьому допомагає насичений фіолетовий колір, який приваблює увагу та додає елегантності образу.

Застосування декоративних наклейок легке та швидке. Для цього потрібно відокремити наклейку від підкладки та прикласти її на вже висохлий лак на нігтях. Потім додатково зафіксуйте наклейку лаком для кращої довговічності.

Завдяки наклейкам Purple, Ваш манікюр здатен змінити настрій та стати чудовим акцентом у Вашому образі. Обирайте найкраще та даруйте емоції від яскравого та оригінального манікюру з декоративними наклейками Purple!