Декор для нігтів, форма серце, імітація мармуру (12 кольорів по 2 шт)

Код продукту: 15045
Залишок на складі: немає в наявності
41 ₴
0,96 €
1,04 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1230
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор для нігтів - важлива частина створення ідеального манікюру. Іноді достатньо нанести на нігть кольорове покриття, або приклеїти камінці, щоб надати своїм нігтям незабутньої краси. Сьогодні ми поговоримо про декор для нігтів у формі серця та імітації мармуру.

Форма серця - це універсальний декор для нігтів, він може бути використаний для романтичного манікюру, або в якості доповнення до нейтрального оформлення. Для того щоб створити такий декор, вам знадобиться набір для манікюру, декоративна фігурка в формі серця та лак для нігтів. Спочатку необхідно зробити базовий манікюр, нанести на нігті основу. Після того як основа підсохне, можна приступати до нанесення декору. Нанесіть невелику кількість лаку на фігурку в середню частину і прикладіть її до нігтя. Потім зробіть мереживний візерунок навколо серця за допомогою тонкої пензлика, потім зафіксуйте все топом.

Декор у вигляді імітації мармуру - один з найбільш популярних видів декору для нігтів. Він може бути виконаний в різних кольорах, що дозволяє створювати незабутній дизайн. Для того щоб створити такий декор, вам потрібен набір з 12 кольорів, пензлі та лак для нігтів. Спочатку зробіть базовий манікюр, нанесіть тонкий шар базового лаку і дайте йому висохнути. Далі візьміть маленький пензлик і починайте наносити крапки у випадковому порядку, поступово змінюючи кольори. Доповніть декор декількома великими фактурними крапками.

Декор для нігтів може доповнити будь-який манікюр і дозволяє кожній жінці виразити себе за допомогою крутих кольорів, запамятовуючих фактур та форм. Не бійтеся експериментувати, і вмійте створювати неповторний стиль!