Наклейки на водяній основі Павич хвіст птаха BOP300-BOP303

Код продукту: 15005
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,47 €
0,50 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1296
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водяній основі з красивим малюнком павича стали дуже популярними серед любителів догляду за нігтями. Модні та яскраві, вони дозволяють творити дивовижні манікюри вдома, не витрачаючи багато часу та грошей на салонні послуги.

Наклейки на водяній основі, використовуючи технологію трансферу забезпечують ідеальну пригнічену поверхню, яка дозволяє їм залишатися на нігтях дуже довго. При цьому вони не тріскаються, не зсуваються та не вигорають після контакту з водою або засобами для догляду за руками та нігтями. Крім того, такі наклейки мають абсолютно безпечний склад, що не викликає алергічних реакцій та інших подразнень.

Малюнок павича на наклейках BOP300-BOP303 дуже яскравий та затишний. На них зображено полум'янисті пір'їни зеленого та блакитного кольору, що нагадують пір'я павича. Ці наклейки допоможуть вам створити оригінальний та пам'ятний манікюр навіть для найскладніших випадків - вихідних, свят та спеціальних подій.

Завдяки наклейкам на водяній основі з красивим малюнком павича ви зможете створити свій собі неперевершений манікюр, який довго буде радувати вас та дивувати оточуючих. Вантажіться з найкращими та творіть!