Гель лак Шуба Fur Coat 03, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2644
Залишок на складі: багато
109 ₴
2,53 €
2,73 $
9 купили

Кількість:

9 купили
Характеристика
Перегляди 877
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад D63
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 03
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лаки Global Fashion» Шуба " – це декоративні покриття з додаванням флока. Покриття з повстяним ефектом робить нігтик схожим на теплу шубку. Дизайн нігтів з використанням гель-лаку «Шуба» ідеально підходить для осені та зими. З їх допомогою можна надати нігтиками дивовижну схожість з шматочками валяної вовни, м'якою затишною меланжевої тканини, елегантного фетру. В основі текстури-пастельно-молочна основа з додаванням найтонших «вовняних» ворсинок, що забезпечує покриттю додатковий обсяг. Консистенція гель-лаку» Шуба " в'язка, в міру густа, легко наноситься на нігтьову пластину. Але краще нанести два шари, розподіляючи ворсинки по всьому нігтики рівномірно. Легко і просто лягають на нігтьову пластину, не залишають розводи, не скочуються. Після нанесення обтікають форму нігтя і вирівнюють колір по всій поверхні.
ГЕЛЬ-ЛАК “ШУБА”
розрівнюйте флок
пензликом при нанесенні
індивідуальний дизайн при кожному нанесенні кольору
ПЕРЕВАГА:
ТОНКОЩІ:
01
06
05
04
03
02
КОЛІР:

легкість і простота у використанні

рівномірність кольору при нанесенні

відсутність різкого запаху

тривале збереження насиченого відтінку



підвищена стійкість до механічних пошкоджень, відсутність відколів і подряпин протягом усього часу носіння

ідеальний глянцевий блиск

тонкі різнокольорові ворсинки

2693
2695
2644
2708
2685
2643
мл.
8

Описание:

Шикарный гель-лак с мерцанием от Global Fashion. Гель лак Шуба Fur Coat это палитра содержавшая яркие и насыщенные цвета которые подойдут на любой вкус. Данная серия гель-лака создает прочное, эластичное покрытие, исключающее трещины и сколы, с отличными адгезивными свойствами. Технология нанесения покрытия не отличается от классической. Время полимеризации в УФ-лампе — 3 минуты, в LED-лампе — 1,5 минуты. Покрытие с войлочным эффектом делает ноготок похожим на теплую шубку. С гель-лаком шуба маникюр будет оригинальным и без внимания точно не останется! Объем: 8 мл

Купить Гель лак Шуба Fur Coat, Global Fashion, можно на нашем сайте.

Гель-лак Шуба Fur Coat 03 від Global Fashion - це прекрасне доповнення до асортименту продукції для нарощування нігтів. Цей гель-лак має вигляд ніжної і м'якої коханки, яка обертається в шубці з м'якого хутра.

Гель-лак Шуба Fur Coat 03 містить високоякісні компоненти, завдяки яким він має стійкий колір і дозволяє зберігати насиченість кольору протягом тривалого часу. Крім того, цей гель-лак забезпечує підвищену міцність та стійкість поверхні нігтів.

Гель-лак Шуба Fur Coat 03 має унікальний відтінок, який підходить для будь-якого стилю та настрою. Його можна поєднувати з іншими кольорами гель-лаку та для додавання відчуття глибини обсягу.

Гель лак Шуба Fur Coat 03 простий в застосуванні, як і інші гель-лаки Global Fashion. Щоб його нанести, необхідно підготувати нігтьову пластину, а потім нанести базу для гель-лаку. Після цього можна наносити один або декілька шарів гель-лаку в залежності від бажаного насичення кольорів. На завершення варто нанести топ для додаткового блиску та захисту.

Загалом, гель-лак Шуба Fur Coat 03 - це прекрасний вибір для тих, хто хоче створити ефектний та стильний манікюр. Він не тільки дозволить вам виглядати привабливо, але й допоможе доглядає за нігтями та зберігати їх в ідеальному стані.