Наклейки на водній основі "тваринний принт" 1617-1628

Код продукту: 14896
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1274
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водній основі "тваринний принт" - новинка на ринку декору для нігтів. Ці наклейки не тільки додають унікальний стиль до вашого манікюру, але також зручні в застосуванні.

Наклейки на водній основі виготовляють із спеціальних матеріалів, які не шкодять ваших нігтів і не викликають алергічних реакцій. "Тваринний принт" - це надзвичайно стильний та модний спосіб прикрасити нігті. На кожній наклейці зображені різні тварини - леви, зебри, жирафи, леопарди та інші.

Набір наклейок "тваринний принт" містить більше 10 різних малюнків, які ви зможете застосувати на своїх нігтях. Ці наклейки дуже просто використовувати - ви просто наклеюєте їх на нігті і за допомогою лаку закріплюєте. Їх можна використовувати як для нарощування, так і для натуральних нігтів.

Наклейки на водній основі "тваринний принт" особливо підійдуть власницям вбрань в стилі "живі тварини" або для тих, хто любить нашу дику природу. Вони надзвичайно витончені та викличуть захоплення у всіх навколо.

Отже, якщо ви хочете оригінальний манікюр, спробуйте наклейки на водній основі "тваринний принт". Вони додадуть вашим нігтям особливу красу та чарівність.